fbpx

Returrör

En större kund inom värmeteknikbranschen kontaktade oss och var i stort behov av en skräddarsydd kopparrörslösning för att effektivisera sin produktion. Våra konstruktörer ritade ett förslag på kopparrör som var bockade i böjar och ihoplödade på ett speciellt sätt.

I vår produktionsverkstad korrigerade vi anslutningarna i rörändarna och tog fram produkter (tryckmätare och ventiler) som monterades fast på den unika kopparrörslösningen. Den nya produktlösningen klarade av en högre temperatur vilket innebär inget läckage och en bättre kvalitet. Produkten måttkontrollerades så att alla anslutningar stämde vid själva montaget ute hos kund. Vi utförde sedan tester för att garantera att produktlösningen var både tät och kvalitetssäkrad. Självklart tog vi även hand om logistiklösningen för att kvalitetssäkra transporten till kund.

Den nya produkten sitter under kundens värmepumpar. Det var en stor utmaning för oss när både mått och temperatur var extremt viktiga att hålla. Tack vare vår långa erfarenhet och vårt breda internationella kontaktnät gjorde vi det möjligt att skapa en kundunik produktlösning av högsta kvalitet. I ett nära samarbete med kund utvecklade vi en produktlösning som har sänkt kundens produktionskostnader.

Tillbaka