fbpx

Kök & Bad

Denna kundgrupp består av företag som har sina produkter i offentliga miljöer, kök och bad. Det handlar främst om produkter för tappvattensystem för kökskranar och dusch/bad. Det handlar också om maskiner för ”fika på jobbet” som gör kaffe eller kallt dricksvatten. Vi har även flera kunder inom badrum för hemmiljö och i offentliga miljöer.

Slangar som tillverkas i speciallängder är en stor framgångsfaktor här. Kunden kan beställa slangar i vilka längder och anslutningar de själva önskar. Vi kan sedan lagerhålla eller tillverka enligt önskemål från kunderna. Vi har även produkter som förhindrar vattenläckage, vilket så klart även attraherar försäkringsbolagen. Givetvis har vi även avstängningsventiler för detta område.

Våra produkter hittar du således både i hemmet, på jobbet och i offentliga miljöer. Vi säljer även produkter till kunder som ska mäta vatten och energiåtgång i hemmet. Sättet att montera dessa på skiljer sig hos varje kund. Flera delar till flera sammankopplade detaljer är vi specialister på. Vi anpassar produkterna exakt till kundens system. Montage av kundanpassade produkter och system sker oftast i vår produktionsanläggning.

Tillbaka